Kurser 2018
Article Index
Kurser 2018
forts
Amorgos
All Pages

Kurser -    MBSR

"The beginning of knowledge is the discovery
of something we do not understand."

Frank Herbert

MBSR i GÖTEBORG  -ÅR 2018!

Helena är nu en av de första i världen som deltagit i Center for Mindfulness/Umass Teacher Training. Om du väljer att delta i ett MBSR program med Helena - så får du undervisning av högsta kvalitet - i världsklass!

Under senvåren 2018 startas ett nytt MBSR program för privatpersoner och professionella i Göteborg. Plats meddelas senare - prel. kursstart andra veckan i mars.

Trolig kursdag: måndagar mellan 17-19:30

MBSR utbildningar i samarbete med Psykologhuset i Malmö fortsätter under 2018.

Bor du i Skåne och vill delta i MBSR program eller det andra steget i lärar utbildningen till MBSR lärare - kontakta Psykologhuset:

http://psykologhusetmalmo.se/

 

http://w3.umassmed.edu/CFMInstructorSearch/app/#/index/search?filter

OM MBSR

MBSR programmet är i dag världens mest använda och beforskade behandlingsprogram med ett kunskapsinnehåll baserat framför allt på buddhistiska psykolog, forskning kring hjärnan, stressforskning samt psykologi. Ett deltagande i ett 8 v. MBSR program gör du utifrån att du vill öka dina kunskaper inom området och för att integrera mindfulness träning i ditt liv. Och om du har en tanke om att du själv så småningom vill arbeta med att instruera och leda mindfulness baserade behandlingsgrupper.
Mindfulnessakademin erbjuder kontinuerligt MBSR program för professionella under ledning av en av nordens absolut mest erfarna MBSR och certifierade lärare.

Kostnad ca 7000:- (exkl moms) - vid MBSR program anordnade lokalt är kostnaden för privat betalande lägre.

På efterfrågan; i din organisation och på din arbetsplats, Mindfulnessakademin skräddarsyr ditt och din organisations behov. Som ett av de första företagen i Sverige med att anpassa och skräddarsy MBSR programmet och mindfulness utbildningar i olika format för att anpassa företag utlovas allra högsta kvalitet inom området.

Mindfulnessakademin tar sig gärna även an utmaningen att anpassa MBSR programmet inom vård och omsorg för specifika patientgruppers olika behov.

Helena är en av Sveriges mest erfarna mindfulness behandlare inom svensk sjukvård. Hon är specialiserad i att arbeta med framför allt stress och kronisk smärta samt mental trötthet. Helena har även arrangerat flertal mindfulness program anpassade till arbetsplatser; för processindustri i Väst Sverige, för Göteborgs Stad, inom primärvården VG Regionen, inom offentligt missbruksvård, i förskola och utbildning.