Retreat

 

"Silence is more musical than any song"

Christina Rosetti

Nästa retreat med Christoph Koeck & Helena planeras till första veckan i September, 2018.  Plats: förhoppningsvis vackra Ulvön i Ljungskile

Ett retreat som passar lika väl för den som gör sitt första tysta retreat som den som är van att vara i tysnad.

Sista anmälningsdag den 15/5 2018.  Retreatet är utbildningsmeriterande om du går eller tänker gå MBSR lärar utbildning eller annan mindfulness instruktör/lärar utbildning. Anmäl intresse till: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tyst retreat med internationell Dharma lärare; Christoph Koeck, i Thervada - Vipassana traditionen. Under flera år i rad har ett antal människor fått möjlighet att delta i retreat med Christoph som lärare. Christoph är enormt uppskattad. Tidigare deltagares kommentarer få vägleda dig om kvaliteten i hans undervisning:

"På det sätt som Christoph satte ord på olika inre processer fascinerade mig, jag kände igen mig, han hade orden. Christophs dharma talks var sagostunder som jag med stor glädje tog del av." - "Jag kan med en inre övertygelse varmt rekommendera en retreat med Christoph och Helena." - " Om jag får möjlighet att återkomma till tyst retreat med Christoph och Helena som lärare så gör jag det utan minsta betänketid." - " Att få den buddhistiska kunskapen förklarad som Christoph lär ut - jag finner inte ord att beskriva det och i kombination med Helenas varsamma meditationsinstruktioner - jag bugar mig djupt!" - "Finner att Christoph leder på ett superbt sätt, enkelt och okonstlat kan han begripliggöra relativt komplexa fenomen som ofta enbart går att komma i kontakt  med på upplevelsenivå." - "Christophs sätt att lära ut är väldigt kvalificerad, blev djupt imponerad utav hans varsamma ledarskap. Och utan att ställa en enda fråga fick jag svar på mina funderingar under resans gång." - "Seriöst, grundad psykologisk och filosofisk kunskap, som gjorde stort intryck på mig." "Högsta poäng - utan tvekan - högsta poäng." Tillsammans lär Christoph och Helena ut mindfulness så seriöst och så vänligt/varsamt, ovanligt att få uppleva detta i Sverige." - "Jag förstår att Christoph är en eftertraktad meditationslärare i Europa - vilken visdom han har!" - " Tillsammans ger Christoph och Helena en otrolig retreat upplevelse; djup kunskap blandat med underbar vägledning i yoga och meditationer"

Utbildar du dig till mindfulness lärare enligt internationella riktlinjer för Center for Mindfulness/UMASS (eller annan utbildning där det finns krav på tysta retreat ) är detta ett retreat du kan tillgodoräkna dig i din utbildning, då det håller högsta kvalitet.

Kostnad för undervisning om du betalar privat: 5500:

För företag exklusive. moms: 6500:-

Kost och logi: 3500:-